четвер, 5 листопада 2015 р.

УЧИТЕЛЬ РОКУ

З метою популяризації педагогічного досвіду 3 листопада 2015 року в районному будинку творчості дітей та юнацтва проведено традиційний конкурс «Учитель року». У 2015 – 2016 навчальному році в конкурсних випробуваннях професійної майстерності також взяли учсасть вчителі математики. 
Учасники конкурсу підготували відеоролики, в яких демонстрували власну педагогічну ідею, пройшли конкурсне випробування, що передбачає відповіді на запитання учнів.
Журі відзначило високу майстерність усіх конкурсантів, проте у будь-якому змаганні мають бути переможці. Отже захищати честь району на обласному етапі конкурсу будуть: Бірченко Тетяна Василівна (вчитель математики Тимошівської ЗОШ).
Як показує досвід, конкурс «Учитель року» - це прекрасна школа самоаналізу діяльності педагога, певний етап сходження вгору та руху вперед, спілкування з однодумцями, обмін досвідом. 
Тож в майбутньому запрошуємо всіх бажаючих учителів-новаторів до активної участі в цьому нелегкому, але такому значущому для кожного педагога марафоні педагогічних ідей. 

Бажаємо переможцю невичерпних творчих сил, натхнення, нових професійних висот, здійснення всіх планів і задумів!

Немає коментарів:

Дописати коментар